fbpx

Kundeudtalelser

Se de flotte ord fra vores kunder

Her finder du et lille udvalg af vores kundeudtalelser. Vi går rigtigt meget op i at vores kunder er meget tilfredse og vi elsker disse dejlige kundeudtalelser.

Vi håber også vi får dig med på siden.

Vores kundeudtalelser dækker både træfældning, stubfræsning og beskæring af træer. Kundeudtalelser på Risiko og eftersyn er ikke muligt. Vil du vide mere om os, så læs om vores baggrund for MN Outdoor

 

Kundeudtalelser

Fantastisk godt arbejde fra MN Outdoor. Vi har været så tilfredse med hele forløbet, og hvor er det skønt at have folk på som rent faktisk overholder de aftaler man laver. Mine varmeste anbefalinger herfra

Christine Kurt

”Vi har haft den fornøjelse at opleve et yderst professionelt samarbejde med firmaet MN Outdoor. Der arbejdes punktlig præcist og professionelt. Vi anbefaler varmt firmaet på både kvalitet og pris.” 

Tom & Lise

”Hurtig respons efter kontakt til dig, brug af hjemmesideformular. Detaljeret skriftlig tilbud. Meget veludført beskæringsarbejde.” 

Inger Roed

”Vi kan på det varmeste anbefale MN Outdoor. Alt fra førstehåndsindtrykket i telefonen og besøg forud for udførelsen til information omkring aftale og fremgangsmåde, overholdelse af dette og selve udførelsen har været helt igennem ukompliceret og af høj kvalitet, ikke mindst serviceniveauet.

Mark er virkelig dygtig, så to kæmpe træer blev fældet i skel til naboen og bragt ned i vores have uden så meget som at knække en gren på de omkringliggende buske- og til og med til en yderst rimelig pris. Vi vil helt sikkert benytte os af MN Outdoor en anden gang!”

 

Anne

”Jeg kontakter MN Outdoor da mit gamle kirsebærtræ trænger til at blive beskåret. Mark Nielsen kommer og besigtiger opgaven, og kommer med rigtigt gode ideer til hvordan det bedste resultat opnås. arbejdet er nu udført, og resultatet overgår hvad jeg havde turdet håbe på. Jeg giver MN Outdoor mine bedste anbefalinger.”

 

Klaus Flensted Jensen

Vi giver altid et gratis & uforpligtende tilbud

Kontakt os på tlf: 28 10 65 18 eller på mnoutdoor@outlook.com / formularen herunder

Kontakt os nu