fbpx

Risikovurdering & eftersyn

Med en risikovurdering får vi styr på dine problemtræer

Risikovurdering & eftersyn

Nogle træer kan udgøre en sikkerhedsmæssig risiko. Disse træer kaldes risikotræer og er defineret ved, at træet uden videre kan vælte eller større sektioner kan knække af. Derfor er det vigtigt at lave en risikovurdering.

Det kan være svært at definere træets tilstand, hvis man ikke ved, hvad man skal kigge efter. Ved at gå systematisk til værks og bruge anerkendte teknikker kan vi hjælpe med at bestemme tilstanden på dit træ.

Har du spørgsmål til os, kan du kontakte os ved at udfylde kontaktformularen, som du finder længere nede på denne side. Du kan også kontakte os på telefonnummer: 28106518.

Sådan griber vi en risikovurdering og eftersyn an

Når du kontakter os, finder vi en tid for besigtigelse af opgaven. Her kommer en af MN Outdoors fagfolk ud til dig og går grundigt til værks med at indsamle den data vi har brug for (definition af svampe, træets vækst, placering, historik, mm). Den indsamlede data vil danne grundlag for en rapport, og i rapporten vil der ligeledes være angivet, hvilken handling vi anbefaler fremadrettet.

Udarbejdelsen af en risikovurdering faktureres med en timepris á 390 kr. + moms. Afhængig af hvor mange træer, der er tale om, vil det typisk tage et par timer foruden besigtigelsen. 

Vi foretager risikovurderinger og eftersyn af træer og grønne arealer for at imødekomme denne sikkerhedsrisiko.

Du kan læse mere om MN Outdoor ved at klikke her, hvor du blandt andet kan læse mere om vores erfaring i branchen.

Vi giver altid et gratis & uforpligtende tilbud

Kontakt os på tlf: 28 10 65 18 eller på mnoutdoor@outlook.com / formularen herunder

Kontakt os nu