fbpx

Om MN Outdoor

Hos MN Outdoor sætter vi en ære i alle størrelser opgaver

Om MN Outdoor

MN Outdoor slog rødder tilbage i 2014 og har været i spirende udvikling lige siden.

Mit navn er Mark Nielsen og jeg står i spidsen for MN Outdoor. Sammen med mine dygtige kollegaer og samarbejdspartnere kommer jeg ud til dig for at udføre din opgave.

Hos MN Outdoor elsker vi træer. Det betyder, at vi rådgiver og arbejder efter normer og procedurer af DTF (Dansk Træplejeforneing), som ligeledes er i tråd med internationale guidelines som ISA (International Society of Arboriculture) og EAC (European Arboricultural Council. Den rigtige håndtering kan nemlig være med til at forlænge levetiden for eksisterende træer og give optimale betingelser for nye. Ligeledes sørger vi for at være opdateret på kommende relevante trusler og sygdomme mod træerne. Det kan være elmesyge, som har udryddet store dele af elmetræerne i Danmark, eller den nyere kastanjesyge, som de sidste åringer har haft indtog i Danmark. På den måde er vi rustet til at kan give de bedste råd og vejledning.

Vi tager hånd om naturen, og de klimaforandringer vi lever i. Derfor sørger vi også for at plante nye træer – faktisk planter vi i gennemsnit to træer, hver gang vi fælder ét. De fleste træer bliver plantet på vores matrikel i Vadum.

Derudover opkøber vi land til urørt skov og hede. Disse jordlodder opkøbes i Skotland, hvor vi er sikker på at få fuld valuta for pengene.

Du kan med god samvittighed bestille din træfældning, beskæring eller stubfræsning hos os. Du kan kontakte os ved at udfylde kontaktformularen, som du finder længere nede på denne side. Du kan også ringe til os på telefonnummer: 28106518.

Hvem er vi hos MN Outdoor:

Jeg har en fortid fra Forsvaret. Gennem 12 år har jeg lært at punktlighed og overblik betaler sig.

Jeg har gennem flere år beskæftiget mig med sportsklatring og undervisning af kommende klatrere, hvilket også gav afsættet til en tilværelse som professionel træklatrer.

De erhvervsmæssige klatre- og trækompetencer samt certifikater er tilegnet igennem uddannelse fra skovskolerne i hhv. Nødebo og Eldrupgård. Der er gennemført såvel basale som avancerede kurser.

De rette kompetencer og erfaring betyder at teamet hos MN Outdoor kan løse opgaverne sikkert, hurtigt og effektivt.

Vi giver altid et gratis & uforpligtende tilbud

Kontakt os på tlf: 28 10 65 18 eller på mnoutdoor@outlook.com / formularen herunder

Kontakt os nu