fbpx

Beskæring

Vi er eksperter i beskæring – med respekt for naturen og jeres ønsker

Beskæring

Hos MN Outdoor er vi eksperter i beskæring. Er du på udkig efter fagfolk, der kan hjælpe med beskæring af træer, så er du landet det helt rette sted. Er træet blevet for stort, skygger træet for meget eller er det ikke sundt at se på?

Hos MN Outdoor er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag og fortæl os mere om dine ønsker. Det kan du gøre ved at udfylde kontaktformularen længere nede på denne side, eller du kan ringe til os på 28106518.
Vi er klar til at tage hånd om din beskæringsopgave.

Ved en korrekt beskæring af træer kan man ofte forlænge træets levetid frem for at fælde det. Foruden at få solen og udsigten tilbage, kan en beskæring også foretages for at fjerne uhensigtsmæssige- og døde grene, hvilket er med til at gøre træet sikkert og sundt.

Der findes flere forskellige typer beskæring. Det vigtigste, lige meget hvilken type der er tale om, er at få indfriet jeres ønsker, OG gøre det på en måde, som stresser træet mindst muligt.

Vores indgående kendskab til træer og erfaring gør, at vi sammen kan finde en løsning, som tilgodeser både jer og træet.

Sådan griber vi en beskæring an

Når du kontakter os, finder vi en tid for besigtigelse af opgaven. Her kommer en af fagfolkene ud og sammen lægges der en plan for opgavens udførsel beskæringen. På baggrund af mødet udarbejdes et udspecificeret tilbud. Når tilbuddet er accepteret, sendes der en dato for, hvornår vi kommer.

Vidste du godt, de fleste beskæringer udføres sundest for træet hen over sensommeren (juli, august og september) så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe med din træopgave.

Du kan finde mere information om MN Ourdoor her.

Vi giver altid et gratis & uforpligtende tilbud

Kontakt os på tlf: 28 10 65 18 eller på mnoutdoor@outlook.com / formularen herunder

Kontakt os nu