fbpx

Stubfræsning

Vi hjælper både private og virksomheder med stubfræsning

Stubfræsning

Vi er eksperter inden for stubfræsning. Vi har det korrekte udstyr, som er essentielt til stubfræsning. Når et træ eller en hæk er blevet fjernet, står stubbene tilbage. Lad os hjælpe med at fræse stubbene væk. Nedenfor finder du vores prisberegner, som hurtigt kan give et overslag på fræsning af stubben eller stubbene. Du skal blot udfyld felterne. 

Ønsker du, at vi skal hjælpe dig med din opgave? Så kan du kontakte os ved at udfylde kontaktformularen, som du finder længere nede på denne side. Du kan også kontakte os på 28106518. Så finder vi sammen en tid, hvor vi kan komme og fræse.

Har du spørgsmål, eller er i tvivl om noget i forbindelse med stubfræsning eller priser, så kontakt os gerne. Husk også at læse forholdene.

Forhold i forbindelse med stubfræsning

  • Stubfræseren er kun 75 cm. bred og kan derfor komme igennem de fleste normale havelåger. Den kører på bælter og er derfor, på trods af sin vægt på 650kg, skånsom for underlaget. Maskinen er utrolig stabil og kan fræse på skrænter op til 30 grader stejle.
  • Normalt fræses der omkring 15 cm. under niveau, hvilket er ganske fint til etablering af græs eller blomsterbed. Der kan fræses ned til 30 cm. mod en merpris.
  • Efter en fræsning vil der være et overskud af muld og flis, som med fordel kan bruges til at planere hullet. Eller fordeles ud i bed eller under hækken, det gøder nemlig ganske godt.
  • Det er også muligt at foretage en områdefræsning. Det kunne for eksempel være efter en hæk eller et område med mange buske. Ved sådanne opgaver bedes du kontakte os da via kontaktformularen eller telefon.
  • Inden stubfræsningen skal træet være skåret ned til maks 10 cm over jorden.
  • Området omkring stubben skal være fri for synlige sten.
  • På grund af maskinens sikkerhedsanordninger er det ikke muligt at fræse tættere end 10 cm på bygninger og lig.
  • Installationer (el, fiber, mm.), som ligger mindre end 35 cm under jorden, skal anvises inden stubfræsningen påbegyndes.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om noget i forbindelse med stubfræsning eller priser, så kontakt os gerne. Du kan læse mere om MN Outdoor her.

Vi giver altid et gratis & uforpligtende tilbud

Kontakt os på tlf: 28 10 65 18 eller på mnoutdoor@outlook.com / formularen herunder

Kontakt os nu