fbpx

Stubfræsning

Vi hjælper gerne med at komme de resterende stubbe til livs

Stubfræsning

Når et træ eller hæk er fjernet, står stubbene tilbage. Vi tilbyder at fræse stubben ned, så der kan reetableres græsplæne eller bed. Vores maskine kræver en passage på kun 75 cm og kan derfor komme igennem en almindelig havelåge.

Efter en stubfræsning vil der ofte ligge lidt overskydende jord og træflis, dette kan med fordel ligges ind under hækken eller i bedet, det gøder godt og forgår ganske hurtigt.

Vores stubfræser er kun 75 cm bred og kan derfor komme igennem de fleste normale havelåger. Den kører på bælter og er skånsom for underlaget på trods af vægten på 650 kg. Den er utrolig stabil og kan fræse på skrænter op til 30 grader stejle.

Normalt fræses der omkring 15 cm under niveau, hvilket er ganske fint til etablering af græs. Der kan fræses ned til 30 cm mod en merpris.

Efter en fræsning vil der være en mindre bunke muld og flis, som med fordel kan bruges til at planere hullet. Er der overskud af muld / flis kan det med evt. fordeles i bed eller under hækken, det gøder nemlig godt.

Det er også muligt at foretage en områdefræsning. Det kunne for eksempel være efter en hæk eller et område med mange buske. Ved sådanne opgaver fåes tilbud via kontaktformularen.

Skal der efterfølgende etableres fast belægning i form af fliser, anbefales det at rødderne graves op. En stubfræsning fjerne stubben og enventuelle rødder i overfladen, men ikke de dybe rødder.

Inden stubfræsningen skal træet være skåret ned til maks 10 cm over jorden.

Området omkring stubben skal være fri for synlige sten.

På grund af maskinens sikkerhedsanordninger er det ikke muligt at fræse tættere end 10 cm på bygninger og lig.

Installationer (el, fiber, mm.), som ligger mindre end 35 cm under jorden, skal anvises inden stubfræsningen påbegyndes.

Har du spørgsmål, eller er i tvivl om noget i forbindelse med stubfræsning eller priser, så kontakt os gerne.

Vi giver altid et gratis & uforpligtende tilbud

Kontakt os på tlf: 28 10 65 18 eller på mnoutdoor@outlook.com / formularen herunder

Kontakt os nu