fbpx

Træfældning

Vi klarer alle typer træfældning

Træfældning

Har du brug for professionel hjælp til træfældning? Hos MN Outdoor er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag og fortæl os om dine ønsker. Det kan du gøre ved at udfylde kontaktformularen længere nede på denne side, eller du ringe til os på 28106518. Vi er klar til at tage hånd om din træopgave.

Vi foretager fældning af alle typer træer. Vores speciale inden for fældning af træer lægger inden for risiko- og problemtræer. Risiko- og problemtræer inkluderer træer, der enten står meget tæt på bygninger, træer der hælder meget eller har grene ind over bygninger. Det er opgaver, der kræver klatreudstyr og særlige fældeteknikker. I nogle situationer kan det være nødvendigt at anvende en kran eller lift til denne type træfældning.

Sådan griber vi en træfældning an

Når du kontakter MN Outdoor, finder vi en tid for besigtigelse af opgaven. Her kommer en af fagfolkene ud og sammen lægges der en plan for udførsel af din træfældnings-opgave. På baggrund af dette indledende møde udarbejder vi et udspecificeret tilbud. Når tilbuddet er accepteret, sender vi en dato for, hvornår vi kommer og udfører træfældningen.

Vi har flere års erfaring inden for træfældning. Det betyder, at der ikke er en opgave, vi ikke har set før. Vi udfører opgaver for både private og erhverv, ingen opgave er for stor eller for lille. Med andre ord: Tag endelig kontakt til os hos MN Outdoor og fortæl mere om din opgave. Så lægger vi plan for den optimale udførsel.

MN Outdoor er selvfølgelig fuldt forsikret, og vores topprioritet vil altid være sikkerhed. Du kan læse meget mere om MN Outdoor her og vores erfaring med træfældning og beskæring.

Vi giver altid et gratis & uforpligtende tilbud

Kontakt os på tlf: 28 10 65 18 eller på mnoutdoor@outlook.com / formularen herunder

Kontakt os nu